نمایشگر دسته ای مطالب

اولین شماره مجله مکانیک مواد پیشرفته و هوشمند به چاپ رسید

مجله علمی مکانیک مواد پیشرفته و هوشمند آماده انتشار مقالات تخصصی در کلیه زمینه های مرتبط با مواد و سازه های پیشرفته و هوشمند و مباحث میان رشته ای مرتبط با این شاخه علمی به صورت دسترسی آزاد است. مجله به صورت فصلنامه توسط انتشارات دانشگاه اراک منتشر می شود. این مجله آماده دریافت جدیدترین نتایج تحقیقات مربوط به روش های تحلیلی و شبیه سازی های عددی ، تحقیقات تجربی و مطالعات تحقیق و توسعه مربوط به دانش و کاربرد مواد هوشمند و پیشرفته از رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی پلیمر، مهندسی عمران، مهندسی برق و کامپیوتر و . . . می باشد. سیاست اصلی این مجله بر تسریع فرآیند داوری و تعیین تکلیف مقالات در حداقل زمان ممکن استوار شده است. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالین صنعت دعوت می شود که حاصل تحقیقات جدید، پژوهش های بنیادین و ایده های نو خود را جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.

جهت مشاهده نشریه اینجا کلیک کنید