تجهیزات
ترازوی دیجیتال: اندازی گیری مواد با دقت 0/001 AND
آون : تا دمای 220 درجه سانتی گراد Memmert
کوره: دمای تا حدود 1200 درجه سانتی گراد Griffin Electric Furnace
سانتریفوژ: جهت جداسازی نمونه ها Fare test
آون: جهت خشک کردن مواد Fater Electronic
شیکر: قابلیت هم زدن واکنش با تنظیم دما و زمان Holdeker 5000D
دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب Electrotermal
التراسونیک: جهت پخش کردن همگن مخلوط واکنش با قابلیت تنظیم دما و زمان Baker
همزن مکانیکی: جهت هم زدن مخلوط واکنش Teif Azma Tab
آون خلا: محفظه ای جهت خشک کردن در خلاء Atra
یخچال: نگه داری بعضی مواد و بعضی از محصولات واکنش ها Antique